onsdag 6 juli 2011

Herräng vecka 1

Hej hej från Herräng!
En helt underbar vecka har vi, om än något kall. Tur att det finns hur mycket bra second hand här som helst, jag har bunkrat upp med extra kofta, halsduk, träningskläder mm som kan behövas när det hänger regn i luften var och varannan dag. Men vi har väldigt kul ändå!

Danslektioner i Herräng, här i ett av de många danstälten. Utanför finns små minidansgolv för egen övning. Två av mina kurskompisar övar.

Passport control, det gäller att ha sitt kurs-kort till hands på varje lektion. Det är så många människor i omlopp här och Herräng Dancecamp behöver hålla koll på att det är rätt personer på rätt plats....




Pimp my bike....det finns många cyklar i uthyrningen och det är bra att ha kännetecken på sin så man hittar den bland alla andra.



Herräng-galna hälsningar från Eva

2 kommentarer:

  1. Ingemar Andersson11 juli 2011 kl. 00:13

    Hej! Trodde att du skulle dyka upp i Bingsjö i år,men du verkar ha haft en bra vecka ändå. Tror dock att vi hade bättre tur med vädret iaf.
    Hoppas du får en fin fortsättning på den underbara sommaren. Soliga hälsningar Ingemar

    SvaraRadera
  2. Hej Ingemar! Imorgon spelar Simon och jag i Rättvik på Gammelgården, café Nyfiket. Som sist är jag ute med reklamen i sista rycket....hoppas ändå du har möjlighet att komma på kort varsel. Mvh, Eva

    SvaraRadera