måndag 19 augusti 2013

Vill du sjunga i min kör?

Kören Lei-La på nya äventyr!


Nu äntligen har jag höstens alla datum på plats, och det är med största glädje jag hälsar välkomna till en ny termin med kören Lei-La! Vi har ny lokal och den är jättefin!

Är du intresserad att komma med? Det går bra att testa ett par gånger innan man bestämmer sig.

Klockslag: 19-20.45 med en kvarts paus.
Plats: Hammarkullen Folkets Hus. Hammarsalen en trappa upp.

Medtag: vattenflaska och frukt/egen smörgås.

Terminsavgift: 1000 kr inkl moms på faktura.
Ungdomspris 200 kr på faktura.
Arbetssökande: 500 kr på faktura.

Anmälan görs via mail till Eva, på info@evarune.se

Sånger och idé:
Blandad kör, både tjejer och killar, inga inträdesprov. Vi jobbar utan noter, kör på gehör. Det mesta av repertoaren baseras på folkliga sånger. Det kan bli nya influenser från olika håll, mycket utifrån mina olika resor och möten. Vi kommer att sjunga enstämmigt, tvåstämmigt, flerstämmigt, svängigt, roligt, frirytmiskt, experimentiellt. Jag vill gärna dela med mig av några av Gunnar Erikssons tekniker för kör på gehör.

Varje körövning startar med en skön röstuppvärmning. Hela hösten gör vi ett och samma uppvärmningsprogram för att fördjupa oss i vår egen rösthälsa och röst-botten. Känna välbefinnande med vår egen röst, förankrad i kroppen. Samma uppvärmningsprogram hela hösten gör att vi kommer till stadiet då man bara känner och gör, utan att behöva tänka så mycket med huvudet.
Den röst-yogakurs jag nyss gått har gett mig inspiration och jag kommer att ta några väl valda övningar från denna kurs och förmedla vidare till er. Det är kunskap som bygger på sådant jag haft med mig länge så det känns helt ok att införliva detta, trots att jag inte är expert på just röst-yoga.


Ny termin, ny lokal och flera nya medlemmar. Det här ska verkligen bli roligt!

Augusti-hälsningar, Eva


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar