söndag 21 november 2010

Bland rockklänningar och harmoni i Stockholm

Liten butik med lång erfarenhet på marknaden rockklänningar. Det är inte ofta man ser dem idag, dessa specialister. Min mormor och hennes systrar hade rockklänning.


Rakt utanför porten till Örnskölds Hotell bredvid Dramaten finns denna vy, butik som andas kompetens på området tobak och harmoni. Jag vet inte hur det hänger ihop.


Jag är i Stockholm i RFoD-ärenden. Styrelsen har sammanträtt lördag-söndag. Imorgon ska jag och en till styrelseledamot ha en kanslidag med personalen. Det är stora omvälvningar i musiklivet och även RFoD står inför många möjligheter och ovissheter. Det är så mycket vi vill och kan göra, men det ska också matcha med personal och budget. Vår scen Stallet Folk och Världsmusik ska förhoppningsvis kunna fortsätta obrutet med sin härliga mix av musik för världens alla hörn, samt danskvällar. Nu när Rikskonserter läggs ner blir förstås även vi satta i en ny situation och får lita på de löften politikerna gett oss att RFoD ska driva Stallet självständigt efter RKs nedläggning.
Efter kanslidagen tar jag tåget hem igen och ser fram emot en lång underbar måndagsdans. Jag längtar! Jag har till och med övat balboa-steg på hotellrummet. Känns livet motigt? Dansa, så svävar man vidare!
Eva

2 kommentarer: