måndag 6 september 2010

Foto-session Nordic Wedding Music

Nu kommer det nåt som ni inte har hört förut! Mikael Godée på sopransax och Mats Eriksson på gitarr, och jag på sång håller på att sjösätta en helt ny trio, Nordic Wedding Music. Mellan dröm och verklighet, fest, passion, färg. Gästartister kommer det att bli också om vi får som vi vill, från våra nordiska grannländer.

Kommer vi att lyckas få ihop 1800-talsbruden med nutiden? Nu har jag packat ner den hemmagjorda brudkronan med pappersblommor i en gammal projektorväska, tagit med fem klänningar, två par stövlar, tre par klackskor (röda italienska, svarta vintage 70-tals och Noa Noa-skor i guld)
Massor med krimskrams som pärlor och sidenblommor, och sist men inte minst, en sorts spetsmudd som ska sitta på överarmen. Tveksamt om den ska vara med i slutändan, men värt ett försök. Durspelet och den svarta melodi-cittran med rosorna på får följa med. De är de vackraste.
Vi fotar vid en strand vi Röda Sten när det blir kvällsljus. Vi har glädjen att ha Peter Lloyd som fotograf, det känns jättebra, och Gabriella Persson är stylist och idéspruta ihop med Peter. Det kan inte bli bättre. Idag ska vi göra historia och åstadkomma Nordic Wedding Musics första pressbilder!

Kram från Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar