onsdag 23 mars 2011

Rep-start Nordic Wedding Music

Imorgon landar Minna Raskinen (från Kouvola i Finland) i Göteborg och vi ser fram emot 4 intensiva kreativa repdagar med henne. Det är Minna på kantele, jag på sång, Mikael Godée på sopransaxofon, Mats Eriksson på gitarr. Det vi som trio påbörjat ska nu utvecklas med vår finska gästmusiker. Det ska bli så spännande och roligt!

Så tycker jag det är med det mesta, det är verkligen spännande, ofta arbetskrävande, och när man kan ge själv får man ofta tillbaka. Och i musikens värld är summan tillsammans större än de olika delarna var för sig. Så vi har förtröstan att vi ska få ett par givande dagar nu. På fredagen har vi även stormöte med vår femte medarbetare: Gabriella Persson, grafisk design. Hon har många viktiga pusselbitar till vårt projekt. Det visuella är en väsentlig bit av helheten, och vi som jobbar med ljud har ofta inte riktigt tid och kunskap att få till det i den aspekten.

Vårt första delmål är en turné på Färöarna i sommar. Senare planeras fler turnéer, både i Sverige och utomlands.

Kålltorps Konditori, där Gabriella och jag haft en del Nordic Wedding Music-möten. Om sångboken som vi har i pipeline......
Vacker god natt önskas er alla!
Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar