onsdag 4 augusti 2010

Många mil längs svenska sommarvägar.

Vår långa resa genom Sveriges sommarvägar gick nyligen förbi på norra Öland. Banjon och jag en augustikväll på verandan.
Vi vandrade i den vackraste skog man kan tänka sig. Rena vildmarken, fjärran från den vanliga vardagen.
Ensamma majestätiska träd, eller många träd tillsammans, lika fint.
Glädjen att lyssna på vågor, och leta stenar.
Timjan och mossa.

De senaste dagarna gav massor med ny kraft. Norra Öland gav definitivt mersmak för oss alla. vi skrämde upp myrlejon i sanden, njöt av havet, läste ut boken "Den oändliga historien" en kväll då vi satt på stranden och såg solen sjunka röd i vattnet. Tack Björn och Ninni för en underbar start på augusti, att vi fick hälsa på hos er. Tack min sköna familj för att vi kört tillsammans i gamla volvon så många mil ihop. Logistiken denna sommar krävde gammal kärra med gigantiskt packutrymme, så mitt tågresande har fått vänta ett tag. En volvo kombi kan sluka massor av turnéprylar, och klarar dessutom div loppisfynd. En riktig turnépulka.

Nu är vi hemma igen och Volvon får vila lite. Hondan som väntat otåligt har därför kommit ut på en tur, om än ganska kort, vi handlade frukt och grönsaker på torget i Hjällbo.

Augusti-hälsningar,
Eva

2 kommentarer:

  1. Vilka fantastiska bilder - alltid lika njutbart! Vet du om att du är en mycket skicklig fotograf - har du med detta i din företagsidé?
    Kramar från kära sysslingen i Falun

    SvaraRadera
  2. PS du klär verkligen i hatt!

    SvaraRadera