fredag 7 maj 2010

Tolv timmar för fria ordet, 10 maj

Gunnar Eriksson, delar av Kammarkören och jag kommer att delta i manifestationen för det fria ordet, en manifestation ledd av Lars Norén. Åttio röster på tolv timmar står det i Metro. Göteborgs skådespelare från alla teatrar kommer att läsa 10 minuter var, och det blir musik vid flera tillfällen under dagen. Vi ska på scen kl 21.40. Målet är att uppmärksamma förtryckta författare och journalister i hela världen. Särskilt fallet Dawit Isaak.

Det känns väldigt bra att vara en i den långa stafetten! Detta kommer att pågå mellan kl 10 och 22. På Järntorget, Göteborg.

Gunnar och jag en solig dag på utecafé i Skövde.


Senaste nytt från vår skivproduktion, Gunnar, kören och jag. Vår ljudtekniker Håkan Sjögren har tillsammans med Magnus Ringström upptäckt något som liknar överstyrt ljud, ungefär som kazoo, på en av våra sånger. Hm, vi behöver antingen åtgärna ljudet eller hitta en annan tagning. Å det som var en av mina favvo-låtar, man fäster sig så gärna vid en enskild tagning...
För övrigt lär det inte vara långt kvar nu med slut-mastring. texthäfte och omslag är inte färdigt heller, men det mesta är färdigskrivet och nu inne på korrekturläsning.

Vår-hälsningar från ett blåsigt Göteborg.
Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar