söndag 23 maj 2010

Grande finale


Idag i Haga, mötesplatsen vi utgått från innan varje arbetsdag med konserterna i Speldags, turné på äldreboenden och senior-träffar.
Så nu är det hela genomfört och vi har fått se och uppleva och möta många människor. 26 konserter gjorda på 12 arbetsdagar. Många fantastiska lyssnare som kanhända lyssnar på ett alldeles eget sätt. Ibland kan jag förlora mig i deras ögon där de sitter i sina rullstolar och inte säger något med munnen men säger allt med ögonen. De tar emot musiken på sitt eget sätt. Många har gett så mycket tacksamhet till oss, och några har ivrigt önskat sig dansbandslåtar eller Lasse Dahlqvist istället för våra skillingtryck och kärleksvisor ur folkmusikskatten. ja, det är bara att hänga med och möta dem som utrycker fritt ur hjärtat vad det tycker, positiv feed back såväl som negativ. Väldigt väldigt bra att möta publik som denna.

Varje konsert har vi spelat med fullt engagemang. även om det bara var en handfull lyssnare som var klara i huvudet.

Ikväll är det bara att pusta ut. Somrig luft och göken gal för jag vet inte vilken gång i ordningen nu. Koltrast på hustaken.

Hondan fick en puts med Autosol. Bort med rostprickar, på med kromglans.

Häromkvällen lekte dottern med två jämnåriga kompisar ute på gården. Det var en roll-lek om ett bageri med dramatiska vändningar och stränga chefer och sura kunder. men vad underbart det var att se dem leka i sandlådan och göra sandkakor! Tänk, det kanske inte är många såna tillfällen kvar innan de tycker det är för barnsligt. Jag var papparazzi i busken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar